Používání souborů cookies

Společnost Tebrix Safety Home s.r.o. se sídlem 1.máje 863/11, 460 07 Liberec, IČ 05007186 zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 37406 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek.

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Facebook, Seznam.cz a Zendesk.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

O používání souborů cookies je návštěvník stránky informován v informační liště v horní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, společností Facebook Ireland Limited, a Seznam.cz a.s.
Soubory jsou zpracovány v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Soubory cookies, které společnost Tebrix Safety Home s.r.o. na svých webových stránkách shromažďuje jde rozdělit následovně:

  • konverzní a sledovací, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů,
  • analytické, které nám pomáhají zvyšovat kvalitu našich stránek,
  • esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu,
  • remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správné zacílení.

Některé soubory cookies mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. "cookies třetích stran"). Podle těchto údajů Vás však nikdy nelze identifikovat.

Jak odmítnout používání souborů cookies

Používání souborů cookies lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookies lze pomocí nastavení Vašeho webového prohlížeče zcela zakázat nebo povolit užívání jen některých souborů cookies.

Google Analytics

  • Účel - získání statistických informací
  • Expirace - dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Google Adwords

  • Účel - identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)
  • Expirace - 540 dnů

Pixel Facebook

  • Účel - identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)
  • Expirace - 180 dnů